Reklama
  • Piątek, 3 kwietnia 2015 (13:00)

    Pieczarki ze szpinakiem

Składniki: 10 dag szpinaku, 10 pieczarek, pół szklanki ugotowanej soczewicy, 10 dag startej mozzarelli, ząbek czosnku, cebula, gałka muszkatołowa, pieprz, sól, oliwa

Przygotowanie:

Szpinak wrzuć do przesmażonej cebulki z czosnkiem. Chwilę podduś. Dodaj soczewicę i przypraw. Na patelni podsmaż kapelusze pieczarek, dopraw solą i pieprzem. Przełóż je do naczynia żaroodpornego, napełnij farszem i posyp mozzarellą. Zapiecz w piekarniku, aż ser się rozpuści.

Reklama

Na żywo
Więcej na temat:pieczarki | szpinak | szpinak

Zobacz również

  • Galareta drobiowa

    Składniki na 6 porcji: 2 marchewki, po 4 ziarna pieprzu i ziela angielskiego, 1 liść laurowy, 1/2 kurczaka, 2 dag żelatyny, pół puszki kukurydzy, sól, pieprz, natka i sałata do dekoracji więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.