Reklama
  • Piątek, 3 kwietnia 2015 (13:00)

    Pieczarki ze szpinakiem

Składniki: 10 dag szpinaku, 10 pieczarek, pół szklanki ugotowanej soczewicy, 10 dag startej mozzarelli, ząbek czosnku, cebula, gałka muszkatołowa, pieprz, sól, oliwa

Przygotowanie:

Szpinak wrzuć do przesmażonej cebulki z czosnkiem. Chwilę podduś. Dodaj soczewicę i przypraw. Na patelni podsmaż kapelusze pieczarek, dopraw solą i pieprzem. Przełóż je do naczynia żaroodpornego, napełnij farszem i posyp mozzarellą. Zapiecz w piekarniku, aż ser się rozpuści.

Reklama

Na żywo
Więcej na temat:pieczarki | szpinak | szpinak

Zobacz również

  • Składniki: 20 dag mąki, pieprz, 12,5 dag + 1 łyżka masła, 40 dag marchewki, sól, 20 dag szpinaku, 2 jajka, 2 pomidory, bazylia, 5 dag śmietany kremówki, gałka muszkatołowa, 3 dag orzeszków... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.