Reklama
  • Wtorek, 21 lutego (08:05)

    Paluszki serowe

Składniki na 10 porcji: ● 10 plastrów żółtego sera ● pół kostki miękkiego masła ● 2 serki kremowo-ziołowe ● czerwona papryka ● szczypiorek ● pieprz

1. Paprykę pokrój w drobną kostkę. Szczypiorek posiekaj.

Reklama

2. Masło zmiksuj, połącz z serkiem, papryką i szczypiorkiem, dopraw pieprzem.

3. Każdy duży plaster sera żółtego posmaruj powstałą pastą i zroluj.

4. Wstaw potrawę do lodówki na minimum godzinę.

5. Po wyjęciu przekrój roladki ukośnie na połówki i udekoruj szczypiorkiem.

Kurier TV

Zobacz również

  • Składniki: 1 pęczek zielonych szparagów, garść roszponki, 6 kromek pszennego pieczywa, 6 łyżeczek oliwy, 6 dużych jajek, sól, świeżo mielony pieprz, cukier. więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.