Reklama
  • Wtorek, 21 lutego (08:05)

    Paluszki serowe

Składniki na 10 porcji: ● 10 plastrów żółtego sera ● pół kostki miękkiego masła ● 2 serki kremowo-ziołowe ● czerwona papryka ● szczypiorek ● pieprz

1. Paprykę pokrój w drobną kostkę. Szczypiorek posiekaj.

Reklama

2. Masło zmiksuj, połącz z serkiem, papryką i szczypiorkiem, dopraw pieprzem.

3. Każdy duży plaster sera żółtego posmaruj powstałą pastą i zroluj.

4. Wstaw potrawę do lodówki na minimum godzinę.

5. Po wyjęciu przekrój roladki ukośnie na połówki i udekoruj szczypiorkiem.

Kurier TV

Zobacz również

  • Składniki na 4 porcje: 20 dag ryżu do risotto, zielone ogórki, 20 dag bardzo małych pieczarek qgarść suszonych borowików, 10 gałązek tymianku, 4 dymki ze szczypiorkiem, 1 ząbek czosnku, 2 łyżki... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.