Reklama
  • Wtorek, 21 lutego 2017 (08:05)

    Paluszki serowe

Składniki na 10 porcji: ● 10 plastrów żółtego sera ● pół kostki miękkiego masła ● 2 serki kremowo-ziołowe ● czerwona papryka ● szczypiorek ● pieprz

1. Paprykę pokrój w drobną kostkę. Szczypiorek posiekaj.

Reklama

2. Masło zmiksuj, połącz z serkiem, papryką i szczypiorkiem, dopraw pieprzem.

3. Każdy duży plaster sera żółtego posmaruj powstałą pastą i zroluj.

4. Wstaw potrawę do lodówki na minimum godzinę.

5. Po wyjęciu przekrój roladki ukośnie na połówki i udekoruj szczypiorkiem.

Kurier TV

Zobacz również

  • Składniki: 4 plastry ciasta filo, masło, 4 cienkie plastry boczku (wędzonego lub surowego), 10 dag żółtego sera (np. edamskiego), 4 duże pieczarki, sól, pieprz, świeże zioła do dekoracji. więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.