Reklama
  • Wtorek, 12 marca 2013 (12:16)

    Ma wspaniały wygląd i smak.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 26 lutego 2013 (14:57)

    Składniki: (16 Roladek) 1 bakłażan, 4 marchewki, 3 średnie cebule, sól, świeżo mielony czarny pieprz, pół pęczka natki kolendry, ew. pietruszki, 2 ząbki czosnku, olej, majonez.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 25 lutego 2013 (11:47)

    składniki: CIASTO: szklanka mąki, 1/3 kostki masła, 150 g twarogu, jajko, sól. FARSZ: paczka mrożonego szpinaku, 100 g serów pieczona rita i wiżajn, 2 pomidory, 1/2 szklanki kremówki, 5 jajek, 2 ząbki czosnku, średnia cebula, 2 łyżki masła, sól, pieprz, gałka muszkatołowa.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 25 lutego 2013 (11:47)

    Składniki: 1 i 1/2 szklanki mąki, 1/2 kostki masła, 2 jajka, 1/2 szklanki mleka, łyżeczka proszku do pieczenia, 50 g sera koziego, gruszka, sól, pieprz, natka.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 25 lutego 2013 (11:47)

    Składniki: 200 g białego sera, słoik suszonych pomidorów w oleju, 1/2 szklanki mielonych orzechów włoskich, ostra papryka, 1/2 paczki chleba tostowego, natka pietruszki, sól, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 14 lutego 2013 (15:32)

    Składniki: 3 listki (lub 3 łyżeczki) żelatyny, naturalny serek homogenizowany (150 g), 2 łyżki gęstej śmietany 12 proc., 2 łyżeczki chrzanu ze słoika, pół pęczka natki, 4 plastry wędzonego łososia, pieprz, sól, listki sałaty, wiórki skórki cytrynowej i gałązki koperku do dekoracji.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 14 stycznia 2013 (15:34)

    Składniki (12 babeczki) 12 gotowych spodów do babeczek, 40 dag cebuli, 20 dag pomidorków koktajlowych, 30 dag kiełbasy, majeranek, kminek, 3 jajka, 20 dag żółtego sera, 40 dag kwaśnej śmietany, sól, pieprz, olej, natka pietruszki i listki bazylii do dekoracji.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 14 stycznia 2013 (15:28)

    Składniki (16 porcji): puszka tuńczyka w sosie własnym, pęczek dymki, 30 dag pomidorów, 15 dag sałaty, 15 dag jogurtu, 10 dag śmietany, sól, pieprz biały, 8 gotowych tortilli. Przygotowanie: Tuńczyka odsącz z zalewy i rozdrobnij. Dymki umyj i pokrój w talarki. Pomidory umyj, wyjmij nasiona i drobno pokrój. Sałatę umyj, osusz i porwij drobno. Jogurt wymieszaj ze śmietaną i dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj sałatę, tuńczyka, dymkę i pomidory. Tort

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 14 stycznia 2013 (15:09)

    Składniki: pół opakowania gotowego ciasta francuskiego, 50 g surowej szynki wędzonej w plastrach, jajko, kilka gałązek natki do dekoracji.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 14 stycznia 2013 (15:03)

    składniki: 2 szkl. mąki, 2 jajka, szkl. mleka, po łyżeczce proszku do pieczenia, soli i cukru, po 6 łyżek oleju i serka homogenizowanego, 12 plasterków wędzonego łososia, po pół pęczka koperku i natki, cytryna, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0